Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayın babasıyla kavga etmek

Rüyada kayın babasıyla kavga etmek

Rüyada kayın babasıyla kavga etmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, huzur ve kazanç getireceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine alamet eder.

Rüyada kayın babasıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Ortaklık veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda dikatli ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada kayın babasıyla kavga etmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada kayın babanın elini öpmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, dinamik olacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine rivayet eder.

Rüyada kayın babayla telefonda konuşmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayın babanın namaz kıldığını görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada kayın babanın öldüğünü görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine alamet eder.

Rüyada kayın babanı görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldız kayınca dilek tutmak bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine rivayet eder.

Rüyada elti kayın görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments