Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybettiğini bulmak

Rüyada kaybettiğini bulmak

Rüyada kaybettiğini bulmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, bedeninin de iyileşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, hasret içinde kalacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işarettir.

Rüyada kaybettiğini bulmak gördüyseniz:

  • Görmediğiniz yerleri görebilir, seyahatlere çıkabilir veya bazı konularda ufkunuzu geliştirebilirsiniz.

Rüyada kaybolan altın yüzüğü bulmak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaybolan bebek bulmak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaybolan elbiseyi bulmak işle ilgili inzivaya çekileceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaybolan çocuğunu bulmak büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine tabir olunur.

Rüyada kaybolan bebeği bulmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalettir.

Rüyada kaybolmuş bebeği bulmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, çok zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada kaybolan çantayı bulmak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaybolan altınını bulmak çok daha iyi bir konuma geleceğine, bilgiyle donanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments