Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybolan altını görmek

Rüyada kaybolan altını görmek

Rüyada kaybolan altını görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, artık rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaybolan altını gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırabilirsiniz.

Rüyada kaybolan altınlarını bulmak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada kaybolan altınları görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına delalettir.

Rüyada altın kaybettiğini görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın yüzük kaybettiğini görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına delalettir.

Rüyada altınlarını kaybettiğini görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına rivayet eder.

Rüyada kaybettiği altını bulmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kaybolan altın küpeyi bulmak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına alamet eder.

Rüyada altın bilezik kaybettiğini görmek aile hayatının kötüye gideceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments