Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kaybettiğini görmek

Rüyada altın kaybettiğini görmek

Rüyada altın kaybettiğini görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, amaçlardan sapmaya, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, iş yeri sahibi olacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada altın kaybettiğini gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise kaybetme riskiniz artacak.

Rüyada kaybolan altın bulmak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaybolan altınları bulmak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada kaybolan altınını bulmak işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına yorulur.

Rüyada altınlarını kaybettiğini görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada kaybettiği altını bulmak üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, nahoş sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada kaybolmuş altını bulmak hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada altın yüzüğü kaybettiğini görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaybolan altını bulmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments