Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybolan altınlarını bulmak

Rüyada kaybolan altınlarını bulmak

Rüyada kaybolan altınlarını bulmak başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaybolan altınlarını bulmak gördüyseniz:

  • Zihinsel çalışmalarda yüzeysel kalabilirsiniz.

Rüyada kaybolan altın bulmak iyi geçiminin de bozulacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaybolan altını bulmak ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, çok mutsuz olacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaybolan altın yüzük bulmak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaybolmuş altını bulmak kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işaret eder.

Rüyada kaybolan altınlarını bulmak büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaybolan altın yüzüğü bulmak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, hayırlı bir yola girileceğine delalettir.

Rüyada kaybolan altın küpeyi bulmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kimseye minnet etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kaybolan altınları bulmak çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments