Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayak yapmak

Rüyada kayak yapmak

Rüyada kayak yapmak maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kayak yapmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yeniden düzelebilmesi için, söylediklerinizin ölçülü olmasına gayret gösterin.

Rüyada kayak yapmak iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağda kayak yapmak sıkıntılarına ortak olacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, büyük bir yenilgi alacağına delalettir.

Rüyada kar üstünde kayak yapmak sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karda kayak yapmak atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, zarar edeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada suda kayak yapmak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine delalettir.

Rüyada buzda kayak yapmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle kayak yapmak bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya delalettir.

Rüyada su kayağı yapmak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, belalara denk gelmeyeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments