Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun yemek görmek

Rüyada kavun yemek görmek

Rüyada kavun yemek görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavun yemek gördüyseniz:

  • Akrabalar arasında sürtüşmeli olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kavun yemek görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kavun turşusu yemek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine alamet eder.

Rüyada kavun kesip yemek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kavun yemek korkulan bir şeyin başa geleceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalettir.

Rüyada yeşil kavun yemek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada tatsız kavun yemek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kelek kavun yemek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok tatlı kavun yemek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, sağlık sorunun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments