Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga edip ayrılmak

Rüyada kavga edip ayrılmak

Rüyada kavga edip ayrılmak işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavga edip ayrılmak gördüyseniz:

  • Dedikodulardan çok etkileniyorsunuz.

Rüyada kavga edip ayrılmak neşe ve sevinç içinde olacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eşiyle kavga edip ayrılmak kötülüklerden uzak olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle kavga edip ayrıldığını görmek dünyasının iyileşmesine, kişinin can derdine düşeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle kavga edip ayrılmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle kavga edip ağlamak yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavga edip kan görmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavga edip boşanmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kavga edip barışmak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, daha sık bir araya geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments