Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga eden birilerini görmek

Rüyada kavga eden birilerini görmek

Rüyada kavga eden birilerini görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kısmetin bollaşacağına, sevdiği birini kırmaya, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, hastalıkların kalmayacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet eder.

Rüyada kavga eden birilerini gördüyseniz:

  • Olayların zamana bırakılmasını sağlamak daha doğru olabilir.

Rüyada kavga eden birilerini görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kavga edenleri görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, mutluluğa ve neşeye, biraz olsun hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada bıçakla kavga edenleri görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kavga edeni görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kavga eden evli çift görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, eskisinden de iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavga eden insanları görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada kavga eden topluluk görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kavga eden iki kişiyi ayırmak kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments