Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katilini görmek

Rüyada katilini görmek

Rüyada katilini görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına alamet eder.

Rüyada katilini gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ya da rekabet içeren konular söz konusu olabilir.

Rüyada katillerden kaçmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kazanç kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada katilden kurtulmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir katili öldürmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada katilden korkmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada katili görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada katilden saklanmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada katilden kaçtığını görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada seri katilden kaçmak mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments