Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katili görmek

Rüyada katili görmek

Rüyada katili görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, mutlu günler yaşanacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet etmektedir.

Rüyada katili gördüyseniz:

  • Eski aşkların belirsizlik veya kararsızlık yaratmasına izin vermeyin.

Rüyada katilden kaçtığını görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada katilini görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bebek katili olmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine inanılır.

Rüyada katillerden kaçmak sevinç ve sürura, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada katili görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, rızkının da çoğalacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kardeş katili olmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına işarettir.

Rüyada bebek katili görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir katili öldürmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments