Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının boğularak öldüğünü görmek

Rüyada arkadaşının boğularak öldüğünü görmek

Rüyada arkadaşının boğularak öldüğünü görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, her zaman çok üzgün olacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, talihinizin artacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının boğularak öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda zıt fikirleri olan kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının boğularak öldüğünü görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına inanılır.

Rüyada boğulup öldüğünü görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine delalettir.

Rüyada boğularak öldürülmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, işlerin canlanacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin boğularak öldüğünü görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, zorluklarla boğuşulacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin denizde boğularak öldüğünü görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin boğularak öldüğünü görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, düşmanını alt edeceğine delalettir.

Rüyada yakınının boğularak öldüğünü görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, çok hayırlı şeylere, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine delalettir.

Rüyada denizde boğularak ölmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments