Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşları dökülmek

Rüyada kaşları dökülmek

Rüyada kaşları dökülmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine inanılır.

Rüyada kaşları dökülmek gördüyseniz:

  • Görevlerinizi ihmal etmeniz veya bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmanız durumunda problemler çıkabilir.

Rüyada kafası kaşınmak insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, kafa dağıtacağına alamet eder.

Rüyada kaşlarının olmadığını görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinin kaşındığını görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine delalet eder.

Rüyada kendi kaşını aldığını görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşının döküldüğünü görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, anlaşmazlıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada kaşın yandığını görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kaşını almak kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yaraların merheminin bulunulacağına işarettir.

Rüyada kaşları aldırmak zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments