Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasım ayını görmek

Rüyada kasım ayını görmek

Rüyada kasım ayını görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, tatsızlıkların aşılacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasım ayını gördüyseniz:

  • Bireysel düşünecek, olaylarla daha yakından ilgileneceksiniz.

Rüyada kasım ayını görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasım ayında kar görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, faturalarını ödeyemez olacağına işarettir.

Rüyada kasım ayı görmek büyük bir yenilgi alacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada nisan ayında kar görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına işarettir.

Rüyada muharrem ayında oruç tutmak zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, elinin dara düşmeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kış ayında denize girmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayın kaydığını görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mart ayında kar yağdığını görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments