Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartı görmek

Rüyada kartı görmek

Rüyada kartı görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, makama ve rızka sahip olacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine işarettir.

Rüyada kartı gördüyseniz:

  • Bazı şeyler size sıkıntı verdiği için kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Rüyada kredi kartı görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, rahata ereceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada karda çorapla yürümek elinin de bolluk göreceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına yorulur.

Rüyada kredi kartları görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına işarettir.

Rüyada karda ayak izi görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına alamet eder.

Rüyada kardan düşmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kredi kartını çaldırmak büyük kazançlar getireceğine, geçim derdinin olmayacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işarettir.

Rüyada birinin karda yürüdüğünü görmek kazancın katlanacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına yorulur.

Rüyada kimlik kartını görmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments