Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardan düşmek

Rüyada kardan düşmek

Rüyada kardan düşmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, başarının garantileneceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardan düşmek gördüyseniz:

  • Yapılacak önemli konuşmaları tepki vermeden dinlemenizde fayda var.

Rüyada karda kayıp düşmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, yolunda devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada karda düşmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada karda yürürken düşmek bereketli bir döneme girileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işarettir.

Rüyada kardan düşmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, maddi gücünün artacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardan kayıp düşmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, sözlerinden çıkmayacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine tabir olunur.

Rüyada kart fali görmek bereketin ve verimin olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kredi kartlarını çaldırmak sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına inanılır.

Rüyada karda balık görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments