Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kredi kartını çaldırmak

Rüyada kredi kartını çaldırmak

Rüyada kredi kartını çaldırmak sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kısmetinin de açılacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada kredi kartını çaldırmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi küçümsememeli veya diğerlerine değerinizin küçümsenmemesi gerektiğini göstermelisiniz.

Rüyada kredi kartlarını çaldırmak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kredi kartını çaldırmak verilen sözlerin tutulamayacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada başkasının kredi kartını kullanmak yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, sıkıntıların artacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına rivayet eder.

Rüyada kredi kartı görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kredi kart görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, rızkının azalacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kırık kredi kartı görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kredi kartı kırmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, geçim derdinin olmayacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kredi kartları görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments