Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartal öldürmek

Rüyada kartal öldürmek

Rüyada kartal öldürmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, hayattan yana keyif bulacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet eder.

Rüyada kartal öldürmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızın işinizi etkilemesine izin vermeyin.

Rüyada kartal öldürmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada kartal tarafından öldürülmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kartalın öldüğünü görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada kartal olduğunu görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kartala binmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına delalettir.

Rüyada kartal yavrusu görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kartal eti görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada ölmüş kartal görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments