Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kart fali görmek

Rüyada kart fali görmek

Rüyada kart fali görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına tabir olunur.

Rüyada kart fali gördüyseniz:

  • İsterseniz fiziksel risk taşıyan şeyleri bile rahatlıkla göze alabilirsiniz.

Rüyada kart fali görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, her geçen gün başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahve içip fal baktırmak zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada falda mezar görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahve falında melek görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına işaret eder.

Rüyada fal kapatmak dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada kahve falında gelin görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işarettir.

Rüyada falda baykuş görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, mutluluğa ve neşeye, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada falda isim görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments