Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz kopardığını görmek

Rüyada karpuz kopardığını görmek

Rüyada karpuz kopardığını görmek makam sahibi olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, işlerinin ters gideceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada karpuz kopardığını gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden veya acele hareket etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada bozuk karpuz görmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına inanılır.

Rüyada kavun ve karpuz görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada karpuz dikmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına yorulur.

Rüyada karpuz istemek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına inanılır.

Rüyada karpuz arabası görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada karpuz parçalandığını görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada kamyon dolusu karpuz görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilim karpuz görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments