Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz hediye almak

Rüyada karpuz hediye almak

Rüyada karpuz hediye almak yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, çok mutlu olacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karpuz hediye almak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun etme çabanız bazı konularda zarar ya da kayıplara neden olabilir.

Rüyada karpuz hediye almak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kendisini çok yıpratacağına yorulmaktadır.

Rüyada karpuz hediye etmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kabak karpuz görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı karpuz görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, geçmişini arkada bırakacağına alamet eder.

Rüyada olmamış karpuz yemek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada bir oda dolusu karpuz görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken karpuz yemek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karpuz suyunu içmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments