Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinin ata bindiğini görmek

Rüyada gelinin ata bindiğini görmek

Rüyada gelinin ata bindiğini görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinin ata bindiğini gördüyseniz:

  • Birisinden ayrılmanız ya da ciddi şekilde kavga etmeniz mümkündür.

Rüyada gelinin ata bindiğini görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine işaret eder.

Rüyada oğlunu ata bindirmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı ata bindiğini görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada siyah ata bindiğini görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok sağlıklı olunacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun ata bindiğini görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, doğru işler yapacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına işarettir.

Rüyada başkasını ata bindiğini görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin ata bindiğini görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada beyaz ata bindiğini görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments