Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz dilimlemek

Rüyada karpuz dilimlemek

Rüyada karpuz dilimlemek sıkıntılara neden olacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada karpuz dilimlemek gördüyseniz:

  • Planlarınızı size katkısı olabilecek kişilerle paylaşmalısınız.

Rüyada karpuz dilimlemek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada muz dilimlemek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, çektiği yokluğun unutulacağına tabir olunur.

Rüyada patates dilimlemek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  inanılır.

Rüyada domates dilimlemek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavun dilimlemek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kırılacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada ayva dilimlemek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, bir yandan cenaze olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil elma dilimlemek beklenilen takdiri alacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, para pul sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yaş pasta dilimlemek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments