Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnabahar görmek

Rüyada karnabahar görmek

Rüyada karnabahar görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada karnabahar gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda hareketlilik var.

Rüyada karnabahar turşusu görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnabahar ağacı görmek heveslerinin biteceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnabahar kızartması görmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza delalettir.

Rüyada karnabahar pişirdiğini görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş karnabahar görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz karnabahar görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, işbirliği içinde olacağına delalet eder.

Rüyada karnabahar yemeği görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, azap çektiğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına inanılır.

Rüyada karnabahar yemeği yemek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments