Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının delirdiğini görmek

Rüyada karısının delirdiğini görmek

Rüyada karısının delirdiğini görmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, dolayısıyla geleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, dertlerinin dermanını bulacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada karısının delirdiğini gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz ya da uzmanlığınız bir süredir çözüm bekleyen sorunları çözebilir.

Rüyada karısının delirdiğini görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşının delirdiğini görmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına işaret eder.

Rüyada bir insanın delirdiğini görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sorunlarının sürekli artacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kulağını delirdiğini görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada annemin delirdiğini görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına işarettir.

Rüyada kendinin delirdiğini görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine delalet eder.

Rüyada bir yakınının delirdiğini görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, hayır işleri yapacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının delirdiğini görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, o kapıyı kapatacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments