Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin delirdiğini görmek

Rüyada kendinin delirdiğini görmek

Rüyada kendinin delirdiğini görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kendinin delirdiğini gördüyseniz:

  • Öğrenmek, öğretmek veya yeni kişiler, yerler ya da keyifli aktivitelerle zaman geçirmek faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada bir yakınının delirdiğini görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesinin delirdiğini görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, fesat kimselerin çıkacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin delirdiğini görmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada bir yakının delirdiğini görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağını delirdiğini görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin delirdiğini görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada akrabanın delirdiğini görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada kulak delirdiğini görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments