Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karışık ev görmek

Rüyada karışık ev görmek

Rüyada karışık ev görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karışık ev gördüyseniz:

  • Ters bir tutum içine girmeniz zararlı çıkmanıza veya üzülmenize neden olabilir.

Rüyada karışık bir ev görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada evi karışık görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, yaşama isteğinin artacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına inanılır.

Rüyada karışık ev görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine inanılır.

Rüyada evde karışıklık görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, sorunların aşılacağına alamet eder.

Rüyada karışık yollar görmek borçların gittikçe artacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine rivayet eder.

Rüyada karışık meyve görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada karışık çanta görmek afiyette olacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada karışık renkli eşarp görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments