Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karınca yediğini görmek

Rüyada karınca yediğini görmek

Rüyada karınca yediğini görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada karınca yediğini gördüyseniz:

  • Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Rüyada karınca yediğini görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada karıncaların eve girdiğini görmek rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada zehirli karınca görmek inancının eksileceğine, yüksek mertebeye geleceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine inanılır.

Rüyada karınca yuvası ve yumurtası görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada halının altında karınca görmek kafasındaki sorunları çözeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, geniş bir rızka kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evde kanatlı karınca görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada bahçede karınca görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalettir.

Rüyada evini karınca basmak Allah’ın kendisinden yana olacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments