Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karınca ölüsü görmek

Rüyada karınca ölüsü görmek

Rüyada karınca ölüsü görmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada karınca ölüsü gördüyseniz:

  • Eşitlik esasına dayalı ilişkiler kurmalısınız.

Rüyada ölü karınca görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölü üzerinde karınca görmek engel teşkil edeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada karınca ölüsü görmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada karınca yumurtaları görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan karıncalar görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan ve karınca görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına alamet eder.

Rüyada şeker içinde karınca görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada karıncayı ezmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments