Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karınca olduğunu görmek

Rüyada karınca olduğunu görmek

Rüyada karınca olduğunu görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, daha rahat bir nefes alacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada karınca olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir konuya bakış açınız meslektaşlarınızdan ya da partnerinizle taban tabana farklı olabilir.

Rüyada üzerinde karınca görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kızıl karınca görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabının içinde karınca görmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına rivayet eder.

Rüyada karıncaya yem vermek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş karınca görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada çok fazla karınca görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına tabir olunur.

Rüyada akrep ve karınca görmek patron koltuğuna geçeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada kolunda karınca görmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, kendine çeki düzen vereceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments