Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karides yediğini görmek

Rüyada karides yediğini görmek

Rüyada karides yediğini görmek namının yürüyeceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine alamet eder.

Rüyada karides yediğini gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir.

Rüyada karides yediğini görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, kötü yönde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karides temizlemek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada jumbo karides görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada karides balık görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına inanılır.

Rüyada karides ayıklamak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, kötü duygularından arınacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karides yemek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ailesini hem gururlandıracağına, ikinci bir şans vereceğine delalettir.

Rüyada karides görmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada karides pişirmek ortaklarla aranın bozulacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments