Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karides görmek

Rüyada karides görmek

Rüyada karides görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre işaret etmektedir.

Rüyada karides gördüyseniz:

  • İddiacı bir yapı gösterebilirsiniz.

Rüyada karides yediğini görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına yorulur.

Rüyada karides ayıklamak helal kazanç elde edeceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına inanılır.

Rüyada jumbo karides görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, kariyer planının altüst olacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına delalettir.

Rüyada karides pişirmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada karides balık görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, keyifli sohbetler edeceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada karides görmek ticarette şansının düşeceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karides yemek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada karides temizlemek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, prestij sahibi olunacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments