Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga yavrusu görmek

Rüyada karga yavrusu görmek

Rüyada karga yavrusu görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karga yavrusu gördüyseniz:

  • Bazı köprüleri yıkmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada yavru karga görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karga ve yavrusunu görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karga yavrusu sevmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada karga ve karga yavrusu görmek istenmeyen bir yolculuğa, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada karga yavrusu öldürmek kazancın az da olsa yitirileceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada karga yavrusu görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kargadan kaçmak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karga ısırmasını görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, adının ülke dışında yayılacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments