Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin saçlarını görmek

Rüyada kardeşinin saçlarını görmek

Rüyada kardeşinin saçlarını görmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, zorlukların bir anda biteceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine işaret eder.

Rüyada kardeşinin saçlarını gördüyseniz:

  • Aktiviteye geçmenizde fayda var.

Rüyada kardeşinin saçının döküldüğünü görmek günlerini hastanede geçireceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, uykusuz geceler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin saçını çekmek yeni girişimlerde bulunacağına, umutlarını yitireceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işaret eder.

Rüyada erkek kardeşin saçını kesmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin saçını taramak yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin saçında bit görmek kurtuluşu yakalayacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinin saçını kestirdiğini görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin saçının kesildiğini görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin saçlarını görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments