Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin doğum gününü kutlamak

Rüyada kardeşinin doğum gününü kutlamak

Rüyada kardeşinin doğum gününü kutlamak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin doğum gününü kutlamak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda büyük kazançlarınız olabilir buna karşılık hakkınızdaki dedikodular da artabilir.

Rüyada kardeşinin doğum gününü kutlamak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada doğum gününü kutlamak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının doğum gününü kutlamak tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürpriz doğum günü kutlamak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin doğum gününü kutlamak kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin doğum gününü kutlamak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, ticaretinin ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada doğum günü kutladığını görmek sevdikleri ile kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin doğum gününü kutlamak sevdiği bazı kişileri kıracağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments