Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin ağladığını görmek

Rüyada kardeşinin ağladığını görmek

Rüyada kardeşinin ağladığını görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, arkasından iyi konuşulacağına, hep yerinde sayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin ağladığını gördüyseniz:

  • Elinizden kaçanı düşüneceğiniz yerde yeni durumu karşılamaya gayret etmelisiniz.

Rüyada erkek kardeşine sarılıp ağlamak maddi anlamda rahatlık göreceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada erkek kardeşin ağladığını görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin ölümüne ağlamak rakiplerini arkasında bırakacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada kardeşe sarılıp ağlamak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalet eder.

Rüyada kardeşi için ağlamak aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin ağladığını görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşe sarılarak ağlamak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşle ağlamak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments