Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşe sarılıp ağlamak

Rüyada kardeşe sarılıp ağlamak

Rüyada kardeşe sarılıp ağlamak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kardeşe sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Yani kendinizi pek fazla zorlayıp, sıkıştırmayın.

Rüyada kardeşe sarılarak ağlamak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşine sarılıp ağlamak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşe sarılıp ağlamak büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, anne baba duaları alınacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek kardeşe sarılıp ağlamak kul hakkına girmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşine sarılıp ağlamak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine alamet eder.

Rüyada kardeşe ağlamak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada kardeşinin öldüğüne ağlamak kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, inancını bir kenara atacağına işaret eder.

Rüyada kardeşin ağladığını görmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments