Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini hamile olduğunu görmek

Rüyada kardeşini hamile olduğunu görmek

Rüyada kardeşini hamile olduğunu görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşini hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler yaşanıyor olabilir.

Rüyada kardeşinin hamile olduğunu öğrenmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına inanılır.

Rüyada kardeşini hamile görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin hamile kaldığını görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine delalet eder.

Rüyada hamile kardeşini görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, heveslerinin de azalacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin hamile olduğunu duymak haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada kardeşini hamile olduğunu görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kardeş görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşimin hamile olduğunu görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments