Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini evli görmek

Rüyada kardeşini evli görmek

Rüyada kardeşini evli görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, eşlerin ayrılacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşini evli gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi programlarında veya takımlarında yer almanız için rekabet içine girebilirler.

Rüyada kardeşinin evli olduğunu görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek kardeşle evli olduğunu görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, son model arabaya sahip olacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine delalet eder.

Rüyada kardeşle evli olmak başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına yorulur.

Rüyada kardeşini evli görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşle evli olmak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına işaret eder.

Rüyada kardeşiyle evli olduğunu görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli eşiyle tekrar evlenmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalet eder.

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments