Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda ayakkabısız yürümek

Rüyada karda ayakkabısız yürümek

Rüyada karda ayakkabısız yürümek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına inanılır.

Rüyada karda ayakkabısız yürümek gördüyseniz:

  • Duygularınızı ortaya sermeniz olumlu karşılık görebilir.

Rüyada karda ayakkabısız yürümek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada ayakkabısız karda yürümek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada karda terlikle yürümek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisiyle karda yürümek rekabet edebilme gücünün artacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle karda yürümek geçim derdi yaşayacağına, anne babayla ters düşüleceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine delalettir.

Rüyada karda yürüdüğünü görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, zorlukların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada karda buzda yürümek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada terlikle karda yürümek hayırlı haberler alınacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments