Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda kaymak

Rüyada karda kaymak

Rüyada karda kaymak yatırımların heba olacağına, mallarının eksileceğine, o işi canlandıracağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada karda kaymak gördüyseniz:

  • Engeller veya bekleme zorunluluğu sıkıcı olabilir.

Rüyada karda buzda kaymak sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada karda arabayla kaymak geleceğe dair planlar yapacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabanın karda kaydığını görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karda kızakla kaymak yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kızakla karda kaymak atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına rivayet eder.

Rüyada kardan kaydığını görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına yorulur.

Rüyada kredi kartını kaybettiğini görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada karda kaymak darda kalacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments