Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda çiçek toplamak

Rüyada karda çiçek toplamak

Rüyada karda çiçek toplamak sağlıklı bir ömür süreceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, anne ve baba duası alınacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işarettir.

Rüyada karda çiçek toplamak gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada karda çiçek toplamak hayata karşı cesaretleneceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına işarettir.

Rüyada karda çiçek görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada karda çiçek açtığını görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada karda mantar toplamak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada karda para toplamak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk çiçekler toplamak kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal çiçeği toplamak imkânlarının çoğalacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, düşman malından yemeye işarettir.

Rüyada mezarlıktan çiçek toplamak rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments