Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adam kovmak

Rüyada adam kovmak

Rüyada adam kovmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada adam kovmak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için sözler vermemelisiniz veya üstesinden gelmesi zor görevleri üstlenmemelisiniz.

Rüyada adam kovmak kaza ve belaların çıkmayacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işaret eder.

Rüyada evden adam kovmak yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini evden kovmak günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada yılan kovmak işlerinin yarım kalacağına, giderileceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada besmele çekerek şeytanı kovmak hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada çingene kovmak neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada misafirleri kovmak işlerinin zarara uğrayacağına, aradaki buzları eriteceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada evden domuz kovmak rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments