Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara sinek yemek

Rüyada kara sinek yemek

Rüyada kara sinek yemek verilen sözlerin tutulacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kara sinek yemek gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı iyice açmanız, ilginç zaman dilimleri yaşanmasını sağlayabilir.

Rüyada kara sinek yemek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada bir sürü kara sinek görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük kara sinek görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan kara sinek görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda kara sinek görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kara sinek görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara sinek yakalamak işlerinin hal yoluna gireceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, kimden akıl soracağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük kara sinekler görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments