Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara manda görmek

Rüyada kara manda görmek

Rüyada kara manda görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, geçiminin yerinde olacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine alamet eder.

Rüyada kara manda gördüyseniz:

  • Başkalarının doğrultusunda ilerleyerek ya da planlarına uyarak kendi istediğiniz şeyleri yapmanız veya hedeflerinize ulaşmanız zor olabilir.

Rüyada kara manda görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, uzaktan haberler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada manda yavrusu görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işaret eder.

Rüyada manda görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada manda boku görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah manda görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada manda kesmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kömüş manda görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda manda görmek kişinin şifa bulacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments