Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara et görmek

Rüyada kara et görmek

Rüyada kara et görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, huzurlu günler görüleceğine, ömrün uzun olmasına tabir olunur.

Rüyada kara et gördüyseniz:

  • Belli bir karar almadan önce iyice düşünmeli, kendinizi iyi hissettiğinizden emin olmalısınız.

Rüyada kara et yemek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine tabir olunur.

Rüyada kara et görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada çiğ kara et görmek can sıkıntısının sona ereceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada kara arı görmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada kara varlık görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine inanılır.

Rüyada ölmüş kara yılan görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına delalettir.

Rüyada kara battığını görmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına inanılır.

Rüyada kara gölge görmek darlık içine düşeceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments