Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara duvak görmek

Rüyada kara duvak görmek

Rüyada kara duvak görmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada kara duvak gördüyseniz:

  • Tekliflere dönmeden önce incelemenizde fayda var.

Rüyada kara duvak görmek rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının duvak taktığını görmek zenginliğinin artacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvaklı bebek görmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başında gelin duvağı görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Rüyada duvağını kaybetmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı duvak takmak son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yırtık duvak görmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada duvak takmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments