Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara baykuş görmek

Rüyada kara baykuş görmek

Rüyada kara baykuş görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kara baykuş gördüyseniz:

  • Artık onu fazla bekletmeyin.

Rüyada kara baykuş görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada mavi baykuş görmek hasretin biteceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, hasta ise bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman baykuş görmek çocuk sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada baykuşun uçtuğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada baykuş sevmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, çok hayırlı adımların atılacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada omuzda baykuş görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada öten baykuş görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada tek gözlü baykuş görmek isteklerini yerine geleceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, aradığı kişiyi bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments