Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplanla oynamak

Rüyada kaplanla oynamak

Rüyada kaplanla oynamak elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kaplanla oynamak gördüyseniz:

  • Düşünebileceğiniz bir yere giderek seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada kaplanla oynamak işinde yükseleceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine yorulur.

Rüyada kaplanla oyun oynamak zenginliği bulacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada aslan yada kaplan görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine inanılır.

Rüyada kaplan sesi duymak çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine alamet eder.

Rüyada uçan kaplan görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, bol muhabbette kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplanla karşılaşmak garanti olacak bir yer edineceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, durumunuzun iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplana yemek vermek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, alım gücünün artacağına, yeni denemelerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kükreyen kaplan görmek ondan kazanç elde edeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments