Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını kaçırmak

Rüyada arkadaşını kaçırmak

Rüyada arkadaşını kaçırmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, hastalıkların uzak duracağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını kaçırmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili haberlere tam olarak doğrulanana kadar inanmamalısınız.

Rüyada arkadaşınla kaçtığını görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kaçırılırken görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada en yakın arkadaşının kaçırıldığını görmek zenginliği bulacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, başarıya ulaşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını kaçırıldığını görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını kaçırmak hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine yorulur.

Rüyada bir arkadaşının kaçırıldığını görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının evden kaçtığını görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının kaçtığını görmek alışveriş yapacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments